Het beste buitenspeelgoed shop je bij Marjo Speelgoed

De zon hoeft maar even te schijnen of de kinderen staan al te trappen om naar buiten te gaan. Heerlijk ravotten, spelen en vies worden in de buitenlucht, wat is er nu leuker dan buitenspelen? Met het speelgoed van Marjo ervaren de kids nóg meer plezier. Denk bijvoorbeeld aan een driewieler, loopfiets, kiepwagen of zandvormen. Het beste buitenspeelgoed vind je bij Marjo Speelgoed!

Driewieler met trappers

Heb je vroeger ook een driewieler gehad? Dan weet je hoe ontzettend leuk het voor kinderen is. Marjo heeft voor ieder kind een toffe driewieler, ongeacht de leeftijd. Neem bijvoorbeeld deze kleine driewieler . Hiermee leren kinderen vanaf 24 maanden al om te trappen op de pedalen. Een goed begin op weg naar het grote werk! Bovendien werkt je kindje met deze prachtige oranje driewieler ook aan zijn of haar coördinatie en stuurkunsten.

Voor kindjes vanaf 4 jaar heeft Marjo deze grote driewieler . Het lange zitje maakt het voor kinderen comfortabel om ook iets langere afstanden te fietsen. Bovendien kunnen ze dankzij de drie wielen tussendoor gemakkelijk even pauzeren, zonder van de driewieler af te vallen. Ideaal toch?

Speelt je kindje graag buiten met zijn of haar broertje, zusje, vriendjes of vriendinnetjes? Met deze driewieler tandem taxi beleven ze gegarandeerd de leukste avonturen! Dankzij het extra zitje geeft je kleintje andere kinderen gemakkelijk een lift. Op het anti-slipbord kan zelfs nog een derde passagier meeliften.

De driewieler express mag natuurlijk ook niet ontbreken in de tuin of op het schoolplein. De railing en het anti-slipbord geven de kinderen het gevoel alsof ze echte romeinen zijn. Of kies voor de driewieler met zijspan , zodat de kinderen gezellig naast elkaar kunnen zitten tijdens het fietsen. Geef je kindje alvast een voorsprong en leer hem of haar trappen met één van onze mooie driewielers. Je weet wat ze zeggen, jong geleerd is oud gedaan!

Loopfiets voor kinderen

Is je kindje nog iets te jong voor een driewieler? Met de loopfietsen van Marjo Speelgoed kunnen zelfs de allerkleinsten zich gemakkelijk verplaatsen. De loopfiets quaddy leert kindjes vanaf 18 maanden om zich af te zetten en te sturen. De vier wielen zorgen ervoor dat de fiets stabiel blijft terwijl je kindje door de tuin racet.

Ook voor de grotere kinderen heeft Marjo Speelgoed een passende loopfiets. Kinderen vanaf 4 jaar leren met deze grote loopfiets hun balans te bewaren. Voor je het weet zijn ze klaar om het op een echte fiets te proberen!

Buitenspeelgoed vanaf 1 jaar

Voor je het weet, staan de warme zomerdagen weer voor de deur. En wat is er nu leuker dan gezellig met z’n allen een dagje naar het strand te gaan? Ga goed voorbereid de deur uit met het juiste buitenspeelgoed, zoals deze 5-in-1 strandset . Deze set heeft alles wat je kindje nodig heeft om zich een dag te vermaken op het strand of in de zandbak. Met de emmer en de schep maakt je kleintje vast de mooiste zandkastelen! Ook de zand- en watermolen mag absoluut niet ontbreken bij het volgende stranddagje. Giet water in de trechter en kijk toe hoe de raderen draaien. En wat zal er gebeuren als je er zand in gooit?

Het beste buitenspeelgoed bestel je gemakkelijk online

Marjo Speelgoed heeft ook een groot aanbod buitenspeelgoed voor het schoolplein of de kinderopvang! Leer de kinderen bijvoorbeeld hoe ze veilig deelnemen aan het verkeer met deze verkeerslichten en -borden . Zijn de kinderen klaar om een fietsexamen af te leggen? Zorg ervoor dat ze tijdens het examen goed zichtbaar zijn in het verkeer met dit opvallende veiligheidsvest . Waar je ook naar op zoek bent, Marjo Speelgoed heeft het beste buitenspeelgoed in huis. Veel buitenspeelplezier!