Uitdagend educatief kinderspeelgoed

Wil je jouw kindje verrassen met een leuk cadeau? Leerzaam speelgoed is altijd leuk om te geven én te krijgen! In ons assortiment educatief kinderspeelgoed vind je diverse spellen en ander speelgoed om je kindje te ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling. Spelend leren was nog nooit zo leuk. Neem je ook eens een kijkje in ons assortiment? We weten zeker dat er wat voor je kleintje bijzit.

Leerzaam speelgoed voor de allerkleinsten

Speelgoed dat niet alleen leuk is, maar ook leerzaam: wat wil je nog meer? Wij hebben diverse producten in ons assortiment die je kindje helpen zijn of haar vaardigheden te versterken. Kies bijvoorbeeld voor één van onze behendigheidsspelletjes . Zonder dat je kindje het doorheeft, verbetert de kleine zijn of haar ontwikkeling. En natuurlijk zijn de spellen ook gewoon hartstikke leuk om te spelen!

Of train de motoriek van je kleine lieverd met ons uitdagende motoriek speelgoed . Er is geen leukere manier om de motorische ontwikkeling te verbeteren dan met het veelzijdige speelgoed van Marjo. Maar er is meer! Kinderen ontdekken de wereld door te zien, te ruiken, te voelen en te proeven. En jij kunt ze hierbij een handje helpen. Prikkel én ontwikkel de zintuigen van je kids met onze toffe zintuigspelletjes . Wij weten zeker dat de producten goed in de smaak zullen vallen.

Educatieve spellen voor ieder kind

Alle producten van Marjo Speelgoed zijn veilig, duurzaam en van hoge kwaliteit. Onze educatieve spellen zijn hier geen uitzondering op. Neem bijvoorbeeld het houten spel Rondo Vario . Dit schitterende spel voor jong en oud is gemaakt van hout en gaat daardoor lange tijd mee. Het bevordert de fijne motoriek bij de jongste kinderen en het reactievermogen van de oudere kinderen. Twee vliegen in één klap! Probeer de juiste combinatie van vorm en kleur tussen de diverse houten kralen te ontdekken. De dobbelstenen bepalen welke vorm en welke kleur je moet vinden. Wie lukt het als eerst om zes houten kralen aan de rups te rijgen?

Heb je weleens gehoord van het houten spel Candy ? Dit kleurrijke spel verbetert niet alleen het waarnemingsvermogen, maar ook het herkennen van kleurencombinaties. De spelers gooien eerst met de drie dobbelstenen, om vervolgens het snoepje met de juiste kleuren te vinden. Met het educatief kinderspeelgoed van Marjo zal je kindje zich niet snel meer vervelen!

Vrolijke magnetische doolhoven

Is jouw kindje ook zo dol op magnetische doolhoven? Wij snappen wel waarom! Neem bijvoorbeeld deze lieve magnetische doolhof vis . Met de magnetische toverstaf leidt je kindje de knikkers door het doolhof. Tegelijkertijd traint hij of zij de fijne motoriek en de hand- oogcoördinatie. Speciaal voor treinliefhebbers hebben we deze magnetische doolhof trein . Lukt het jullie om de knikkers helemaal door het doolhof te begeleiden?

Over veelzijdig speelgoed gesproken, met deze kralenspiraal Country Critters beleeft je kindje urenlang speelplezier. Doolhoven, vormen, hendels en grappige wezentjes: je kunt het zo gek niet bedenken of dit activiteitencentrum heeft het. Gelukkig is de kralenspiraal gemaakt van stevig hout met verf op waterbasis. Zo kan je kleintje nog lang van dit educatief kinderspeelgoed genieten.

Spelend leren met educatief kinderspeelgoed

Spelen én leren tegelijk, is dat niet handig? Met het juiste speelgoed kan het. Kijk bijvoorbeeld eens naar het maak je kralen plaatje . Hiermee kan je kindje de mooiste afbeeldingen maken met de gekleurde kralen. Maak één van de voorbeeldkaarten na óf gebruik je eigen fantasie om zelf de mooiste creaties te verzinnen. Dit vrolijke speelgoed stimuleert niet alleen de creativiteit, maar ook de fantasie van je kindje. Wat gaan jullie bouwen? Een huis, lieveheersbeestje of misschien wel een hondje?

Bestel het eenvoudig online

Bij Marjo Speelgoed shop je alle producten eenvoudig online. Heb je de bestelling vóór 13:00 uur geplaatst? Dan heb je het morgen in huis. Wij wensen je kindje veel speel- en leerplezier!