Home

Filter

Badspeelgoed kopen? Marjo Speelgoed heeft precies wat je zoekt

Met ons badspeelgoed wil je kindje nooit meer uit bad! Maak in bad gaan een extra spetterende belevenis met onze grote collectie. Door de uitstekende kwaliteit heeft jouw kind nog jarenlang plezier van het speelgoed. Kwalitatief speelgoed voor een scherpe prijs: dat kan alleen bij Marjo Speelgoed. Wil je achteraf betalen? Dat kan! Bekijk het assortiment en geef jouw kindje leuk badspeelgoed cadeau.

  Badspeelgoed dieren

  Is het al badtijd? Met de producten uit ons assortiment kan je kindje niet wachten om weer de grootste waterpret te beleven. Met de badspeelgoed dieren wordt badderen nóg leuker! De badeend familie en de zwemmende vissen houden je kleintje maar al te graag gezelschap in het water. Wie kan het snelst zwemmen? Ook de vrolijke kikker maakt het badderen één groot feest. Het is niet alleen een kikker, maar ook een watermolen! Doe je kindje het de eerste keer voor: zuig het water op met behulp van de vis en giet het over het hoofd van de kikker. Zie je hoe het water door de molen loopt?

  We gaan nog niet uit bad! Nog lange niet, nog lange niet…

  Dierenvriendjes, badboekjes en nog veel meer

  Badderen en lezen tegelijk: het kan echt! Met dit badboekje wil je kindje voorlopig niet uit bad. Moedig je kindje ook aan om in het boekje te knijpen. Horen jullie ook het leuke piepgeluidje? Het boekje zit vol verrassingen. Is het boekje uit? Speel dan met het schattige gele eendje dat erbij zit. Welke naam krijgt jouw eendje?

  Bestel het badspeelgoed eenvoudig online

  Al het speelgoed van Marjo bestel je gemakkelijk online. Neem eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment en maak een heus waterspektakel van ieder badritueel. Veel waterplezier (En voor de ouders: veel succes met het droogmaken van de badkamer)!