Home

Filter

Leuke kinderboekjes om cadeau te geven

Wat is nu leuker om cadeau te geven dan een boekje om gezellig samen te lezen? Stimuleer de ontwikkeling van je kindje met de kinderboekjes van Marjo Speelgoed. Stap samen in een wereld van fantasie en ontdek de mooiste verhalen en illustraties. Voorlezen en leren lezen wordt nóg leuker met de aansprekende figuren en kleuren. Geef je kids een boel leesplezier cadeau en bekijk ons assortiment kinderboeken. Veel leesplezier!

  Lezen en puzzelen tegelijk

  Hoe mooi je ook kunt voorlezen, soms is je kindje het even beu. Met het musti puzzelboek verveelt je kleintje zich nooit. Breng de mooie tekeningen tot leven en los samen de puzzel op. Lukt het jullie om alle vier de puzzels te voltooien? Het kinderboekje is gemaakt van dik karton, zodat je kindje er nog lang van kan genieten. Wij vinden duurzaamheid van onze producten belangrijk. Daarom zijn al onze kinderboekjes gemaakt van kwalitatief materiaal. Zo gaan ze langere tijd mee.

  Wil je je kids meer leren over de seizoenen? Dan komt het seizoenen draaiboek goed van pas! Laat ze op een interactieve manier kennismaken met de vier seizoenen door middel van de vier draaischijven. Wat is jouw favoriete seizoen, de lente, zomer, herfst of winter?

  Kinderboeken dieren

  Voor de echte dierenliefhebbers hebben we een groot aanbod kinderboeken over dieren. Kies bijvoorbeeld voor het babyboekje dieren. Op elke pagina staat een ander dier afgebeeld. Of geef het grappige insectenboek cadeau. Hiermee leer je je kindje alles over de verschillende insecten door middel van leuke verhaaltjes en grappige illustraties.

  Kikker en zijn vrienden beleven samen de leukste avonturen. Met het kikker kleurboek en het kikker toverblok brengt je kindje al hun avonturen tot leven.

  Bekijk ons uitgebreide assortiment kinderboekjes en vind het ideale boek voor jouw kindje. Bestel je het voor 13:00 uur? Dan ligt het boek morgen al bij je in de brievenbus!