Home

Garantie

Op alle onze artikelen is de wettelijke garantie van toepassing. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Heeft u een artikel ontvangen waarbij dit niet het geval is? Neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

CE-markering

Alle artikelen zijn gekeurd en goed bevonden volgens de Europese CE-norm. Dit houdt in dat alle artikelen geschikt zijn voor kinderen van 3 jaar en ouder.

Baby artikelen

We hebben daarnaast een groot assortiment nauwkeurig gekeurde en goed bevonden baby artikelen, zowel baby kado’s als educatief baby speelgoed. Deze artikelen vindt u eenvoudig op onze website of aan het begin van iedere rubriek in onze catalogus.

Wij vermelden bij al onze artikelen, op zowel onze website als in onze catalogus, duidelijk vanaf welke leeftijd een artikel geschikt is.

Te weinig ontvangen?

Controleer altijd direct na ontvangst uw bestelling.

Controleer uw pakket

Lege ruimte in uw pakket vullen we op met kleine artikelen uit uw bestelling. We verpakken daardoor niet dezelfde artikelen bij elkaar. Controleer alstublieft de gehele inhoud van uw pakket inclusief alle binnendoosjes.

Controleer de verpakking

We verkopen alle artikelen per stuk maar artikelen zijn soms met meerdere stuks verpakt. Vaak wordt dan ten onrechte gedacht dat er artikelen ontbreken. Controleer daarom alstublieft ook de verpakkingen nauwkeurig.

Naleveren

Komt het aantal op de ingesloten pakbon, ondanks bovenstaande aandachtspunten, niet overeenkomen met de inhoud van uw pakket? Neem direct contact met ons op. Wanneer na onze controle inderdaad blijkt dat u te weinig heeft ontvangen leveren wij de ontbrekende artikelen uiteraard zo snel mogelijk na.

14 dagen

Meld ontbrekende artikelen binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.

Defect artikel ontvangen?

Controleer altijd direct na ontvangst uw bestelling.

Contact opnemen

Heeft u een defect artikel ontvangen? Neem direct contact met ons op. Samen met u vinden wij een passende oplossing.

14 dagen

Meld defecte artikelen binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie vragen? Veel antwoorden vindt u op onze veelgestelde vragen pagina.

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.