Home

Over Marjo Speelgoed

Marjo Speelgoed is een familiebedrijf dat al 25 jaar een betrouwbare speelgoedleverancier van basisscholen en kinderopvang in Nederland is. Opgericht in Lelystad en nu ruim 20 jaar gevestigd in het mooie dorp Ammerzoden. Het dorp ligt in de Bommelerwaard net onder Zaltbommel en net boven ’s-Hertogenbosch.

Nadat het reilen en zeilen van het bedrijf er met de paplepel is ingegoten is nu ook de tweede generatie sinds enkele jaren fulltime werkzaam binnen het bedrijf.

In de drukke periode voorafgaand aan de feestdagen wordt een beroep gedaan op een aantal zeer gewaardeerde uitzendkrachten. Samen proberen wij een breder publiek kennis te laten maken met al het moois dat Marjo Speelgoed jonge kinderen te bieden heeft. Eén van onze doelstellingen is om leuk en educatief speelgoed voor zoveel mogelijk jonge kinderen beschikbaar te houden. Dit doen wij onder andere door middel van een concurrerende prijs.

Assortiment

Marjo Speelgoed heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in drie productgroepen die we hieronder kort toelichten.

Op de eerste plaats educatief speelgoed en puzzels. Onder andere spellen, puzzels en speelelementen van onovertroffen kwaliteit. Deze artikelen zijn daardoor uitermate geschikt voor gebruik op een groep of in een thuissituatie. Door met deze artikelen te spelen leren de kinderen de grondbeginselen die nodig zijn om op het dagverblijf of de basisschool door te kunnen groeien.

Naast educatief speelgoed en spellen is er een groot aanbod kado speelgoed. Ideaal speelgoed om kinderen kado te doen voor bijvoorbeeld een verjaardag of Sinterklaas. Hierbij is het uitgangspunt altijd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Tot slot beslaat ons assortiment een ruime keus aan knutselmaterialen wat voor een groot gedeelte door onszelf ontwikkeld wordt. Hierdoor kunnen wij unieke knutselartikelen voor iedere gelegenheid tegen een betaalbare prijs aanbieden.

Bedrijfsinformatie

Kvk nummer: 11044360
BTW nummer: NL8075.62.671.B01
Rabobank IBAN: NL25 RABO 0326 0484 21
BIC code: RABONL2U

NAW-gegevens

Marjo Speelgoed BV
Industrieweg 15
5324 JX Ammerzoden
Nederland

Vragen of opmerkingen?

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie vragen? Veel antwoorden vindt u op onze veelgestelde vragen pagina.

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.