"Na het zoekraken van mijn pakketje bij de pakketdienst zijn mijn bestelde ar ..."
Totaal € 0,00

Home

Speelgoed achteraf betalen

Geplaatst op vrijdag 24 april 2015

Achteraf betalen bij Marjo Speelgoed

Betaal nu uw online-aankopen bij Marjo Speelgoed veilig achteraf met AfterPay.

Eerst zien, dan betalen

Waarschijnlijk wilt u net als bij het winkelen in een
AfterPay bij Marjo Speelgoed winkelstraat éérst zien en vasthouden wat u koopt.

Gelukkig kunt u nu ook bij Marjo Speelgoed eerst
uw speelgoed of knutsel artikel thuis bekijken en
pas achteraf veilig betalen met AfterPay.

Veilig en eenvoudig

Zo gemakkelijk is het: u bestelt online bij Marjo Speelgoed, wij leveren het artikel en AfterPay stuurt u achteraf een betaaloverzicht. U betaalt dan veilig achteraf door middel van telebankieren of via de betaalbutton in de digitale (email) factuur. Hiermee komt u in uw eigen vertrouwde bankomgeving. Kies zelf wannéér u betaalt! Veilig en vertrouwd.

Altijd en overal

Met AfterPay hoeft u niet langer het volledige aankoopbedrag vooruit te betalen. Ook hoeft u geen creditcard gegevens in te voeren of een banktoken te gebruiken als u bij Marjo Speelgoed online aan het winkelen bent.

U laat het artikel komen en AfterPay biedt u vervolgens een betaaltermijn van maar liefst 14 dagen! Dit geeft u de keuze om te betalen op het moment dat ú het beste past. Handig wanneer u bijvoorbeeld elders bent en niet direct uw creditcard of kaartlezer voor internetbankieren bij de hand heeft. Of als u bijvoorbeeld eerst het houten speelgoed wilt zien voordat u betaalt…

Ook in België

Achteraf betalen bij Marjo Speelgoed via AfterPay is ook mogelijk in België. Door eerst uw bestelling thuis te ontvangen en later pas te betalen, wordt u ook in België voorzien van unieke service en een geweldige shopervaring bij Marjo Speelgoed.

Hoe werkt AfterPay?

Bekijk de korte video van AfterPay (61 s) of lees de eenvoudige stappen eronder.    1. Kies voor achteraf betalen. Na het shoppen bij Marjo Speelgoed gaat u naar uw winkelwagen. Bij de stap “Kies uw betaalwijze” kiest u voor “AfterPay - Veilig achteraf betalen”.

    2. Vul uw geboortedatum in. Op de pagina waar u AfterPay heeft geselecteerd als betaalwijze wordt u gevraagd uw geboortedatum in te vullen deze heeft AfterPay nodig voor correcte betaalafwikkeling. Klik vervolgens op "Naar bevestigen".

    3. Bevestig uw bestelling. Rond uw bestelproces af door op ‘Bestelling plaatsen’ te klikken. Aan de hand van de bestelgegevens en geboortedatum die u heeft ingevuld doet AfterPay een snelle gegevenscheck. Vervolgens krijgt u de melding "Hartelijk dank voor uw bestelling".

    4. Ontvang uw bestelling. Vervolgens versturen wij uw bestellling zodat u deze kunt zien.

    5. Gemakkelijk betalen. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u van AfterPay per mail een betaaloverzicht. U kunt nu gemakkelijk het orderbedrag betalen door middel van overschrijving of de iDeal betaal button in de digitale factuur.

Wel zo makkelijk: u krijgt van AfterPay 2 weken de tijd om de factuur te voldoen. U kunt dus zelf kiezen op welk moment u wenst te betalen binnen de betaaltermijn!

Meer informatie

* Bezoek de consumentenpagina van AfterPay voor meer informatie.

* Bekijk de betalingsvoorwaarden van AfterPay.

* Bezoek onze klantenservice pagina over betalen voor meer informatie.

© Developed by CommerceLab