Home

Hoe zet ik artikelen op mijn favorietenlijst?

Wanneer u geïnteresseerd bent in een artikel, maar dit niet direct wilt aanschaffen, dan kunt u het artikel op uw favorietenlijst zetten. Wanneer u ingelogd bent en zich bevindt op een artikel overzichtspagina dan krijgt u een aantal iconen te zien zodra u met de cursor over het artikel gaat. Eén van deze iconen is een hartje. Wanneer u het hartje aanvinkt zult u zien dat het artikel in uw favorietenlijst zal verschijnen.

Uw favorietenlijst vindt u terug onder "Mijn account" en vervolgens "Mijn favorieten".

Wanneer u ingelogd bent en u bevindt zich op een artikel detailpagina dan ziet u onder de artikelafbeeldingen het hartje weer verschijnen. Ook wanneer u hier het hartje aanvinkt zult u zien dat het artikel in uw favorietenlijst zal verschijnen. Wanneer u vervolgens via "Mijn account" naar "Mijn favorieten" gaat vindt u al uw als favoriet aangemerkte artikelen terug.

U kunt uw favorietenlijst eenvoudig zelf beheren en van hieruit artikelen desgewenst toevoegen aan uw bestelling. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om uw favorietenlijst met vrienden, familie of collega's te delen via e-mail. Zodoende kunt u uw wensen aan hen doorgeven of wanneer u samen iets wilt aanschaffen, suggesties aan elkaar doorgeven.