Knutselen en Hobby

Knutsel speelgoed voor elk knutselwerkje

We knutselen wat af in onze kindertijd. Je hebt ongetwijfeld ook nog mooie kunstwerken van jezelf of van je kinderen op zolder liggen. Op school, bij vriendjes en vriendinnetjes en thuis maken kinderen de mooiste creaties. En dat is maar goed ook! Knutselen is niet alleen heel leuk, maar stimuleert ook de creatieve ontwikkeling. Hiervoor heb je natuurlijk wel het juiste materiaal nodig. Neem een kijkje bij ons knutsel speelgoed en verras jouw kleine knutselaar met een creatief cadeau.

Voor elk knutselwerkje het juiste materiaal

Met welk knutsel speelgoed je ook aan de gang wilt, je vindt het in het assortiment van Marjo Speelgoed. Knutsel bijvoorbeeld samen met je kindje met textiel en maak een prachtig kinderschort van katoen. Schrijf jullie eigen namen erop met de textielstiften of schilder een mooie tekening met textielverf. Zijn de schorten klaar? Tijd om te bakken!

Gaan jullie liever creatief aan de gang met keramiek? Versier dan dit grappige spaarvarken van terracotta en geef het varken een heuse make-over. Wanneer de make-over erop zit, kan je kindje het gebruiken om geld in te sparen. Waar wil jouw kleintje voor sparen?

Ook het schatkistje van hout is ideaal om spullen in te bewaren. Maak het kistje af met verf en/of foam klei en gebruik het om bijvoorbeeld sieraden of cadeaus in te doen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie creaties!

Knutsel speelgoed voor jong en oud

Marjo Speelgoed heeft voor elke leeftijdscategorie het perfecte speelgoed. Neem bijvoorbeeld deze bureauset van hout. Kindjes vanaf 3 jaar kunnen deze kale bureauset omtoveren tot een prachtige zelfgemaakte creatie. Handig voor op je bureau!

Ook voor de wat oudere kindjes heeft Marjo Speelgoed leuk knutsel speelgoed. Met deze chemie shampoo set maken kinderen vanaf 6 jaar hun eigen shampoo! Tof hè? In de set vind je alles wat je nodig hebt om shampoo voor 30 personen te maken.

Heb je knutselmateriaal voor kinderen nodig? Neem een kijkje in ons assortiment en bestel het direct online!

Producten 97-128 van 1039

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

  • Werkdagen voor 13.00 besteld, morgen in huis!

  • Altijd voordelig geprijsd!

  • Familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring!

  • Werkdagen voor 13.00 besteld, morgen in huis!

  • Altijd voordelig geprijsd!

  • Familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring!

  • Werkdagen voor 13.00 besteld, morgen in huis!

  • Altijd voordelig geprijsd!

  • Familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring!

  • Werkdagen voor 13.00 besteld, morgen in huis!

  • Altijd voordelig geprijsd!

  • Familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring!

Producten 97-128 van 1039

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voor elk knutselwerkje het juiste materiaal

Met welk knutsel speelgoed je ook aan de gang wilt, je vindt het in het assortiment van Marjo Speelgoed. Knutsel bijvoorbeeld samen met je kindje met textiel en maak een prachtig kinderschort van katoen. Schrijf jullie eigen namen erop met de textielstiften of schilder een mooie tekening met textielverf. Zijn de schorten klaar? Tijd om te bakken!

Gaan jullie liever creatief aan de gang met keramiek? Versier dan dit grappige spaarvarken van terracotta en geef het varken een heuse make-over. Wanneer de make-over erop zit, kan je kindje het gebruiken om geld in te sparen. Waar wil jouw kleintje voor sparen?

Ook het schatkistje van hout is ideaal om spullen in te bewaren. Maak het kistje af met verf en/of foam klei en gebruik het om bijvoorbeeld sieraden of cadeaus in te doen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie creaties!

Knutsel speelgoed voor jong en oud

Marjo Speelgoed heeft voor elke leeftijdscategorie het perfecte speelgoed. Neem bijvoorbeeld deze bureauset van hout. Kindjes vanaf 3 jaar kunnen deze kale bureauset omtoveren tot een prachtige zelfgemaakte creatie. Handig voor op je bureau!

Ook voor de wat oudere kindjes heeft Marjo Speelgoed leuk knutsel speelgoed. Met deze chemie shampoo set maken kinderen vanaf 6 jaar hun eigen shampoo! Tof hè? In de set vind je alles wat je nodig hebt om shampoo voor 30 personen te maken.

Heb je knutselmateriaal voor kinderen nodig? Neem een kijkje in ons assortiment en bestel het direct online!