Home

Filter

Knutselen met hout, papier en textiel

Waarom knutselen met hout, papier en textiel?

Knutselen is een favoriete bezigheid van jong en oud. Knutselen is toegankelijk voor iedere leeftijd en ieder niveau. Het gaat veelal om bestaande artikelen die compleet blanco verkrijgbaar zijn in een materiaal naar keuze. Zo kunt u bijvoorbeeld knutselen met textiel of knutselen met hout. Bij ons kan iedereen zijn of haar eigen kunstwerk maken! Daarom is knutselen met Marjo Speelgoed voor jonge kinderen tot ervaren knutselouders een waar feest!

Meer knutselen

Knutselen is erg belangrijk voor de creatieve en motorische ontwikkeling van kinderen. Gebruik van verschillende materialen zorgt voor nog meer creativiteit, ontwikkeling van de tastzin en het herkenningsvermogen. Op onze speciale knutsel pagina's kunnen knutselliefhebbers, jong en oud, hun creativiteit de vrije loop laten gaan. Laat je inspireren door deze pagina's:

Knutselmaterialen Knutselen met kunststof Knutselen met klei
Knutselen met glas Knutselen met papier Knutselen met verf
Knutselen met hout Knutselen met textiel Knutselen met lijm  
Knutselen met keramiek    

Meer weten over knutselen bij Marjo Speelgoed?

Wilt u meer weten over knutselen bij Marjo Speelgoed? Veel vragen over knutselen zijn beantwoord op onze veelgestelde vragen pagina. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!