Home

Filter

Knutselen met glas? Shop hier het juiste materiaal

Knutselen met glas is toegankelijk voor iedere leeftijd en voor ieder knutselniveau. Met diverse glazen potjes en de juiste verf maakt je kindje de mooiste creaties. Knutselen met glas is ook ideaal voor Moeder- en Vaderdag! Neem een kijkje in onze uitgebreide collectie en vind het perfecte cadeau voor jouw kleine knutselaar.

  Knutselen met glazen potjes

  Allereerst heb je natuurlijk een glazen potje nodig die je kunt versieren. Gelukkig heeft Marjo Speelgoed een groot assortiment potjes in allerlei vormen en maten. Tover dit vierkante knutselpotje van glas bijvoorbeeld om in een sfeervolle, kleurrijke accessoire voor papa of mama. Versier het potje met deze mulitpens en stop er een waxinelichtje in. Is dat niet sfeervol? Dit potje is geschikt voor kleine knutselaars vanaf 3 jaar.

  Ook dit ronde knutselpotje van glas is superleuk om te versieren! Transformeer het potje samen in een heus kunstwerk met onze keramiekstiften of porseleinverf. Bovendien is het potje ook geschikt voor decoupage-techniek. Is het potje klaar? Maak het kunstwerk af met een waxinelichtje. Je krijgt een prachtig effect wanneer je het waxinelichtje aansteekt.

  Creatief met glas

  Knutselen met glas is natuurlijk het allerleukst met het juiste materiaal. Je kindje kan vast niet wachten om deze leuke lantaarn te versieren. Dit is ook een superleuke activiteit voor een kinderpartijtje! Laat de kids hun eigen lantaarn versieren met keramiekstiften of porseleinverf en geef ze hun eigen creatie mee naar huis aan het eind van de dag.

  Knutselen met glas doe je met het materiaal van Marjo

  Wil jij binnenkort een knutselmiddag organiseren met je kids? En wil je eens met ander materiaal aan de gang? Bestel de glazen potjes en de keramiekstiften online bij Marjo Speelgoed en maak samen met je kids de mooiste creaties. Veel plezier!