"Goede artikelen en normale verzendkosten, snelle verzending. "
Totaal € 0,00

Home

Filter

Knutselen met kerst? Bestel het materiaal bij Marjo Speelgoed!

Houden jullie ook zo van knutselen met kerst? Kerst draait om gezelligheid. En wat is er nu leuker dan gezellig met het gezin te knutselen? Van jong tot oud: Marjo Speelgoed heeft voor ieder knutselniveau het perfecte materiaal. Ga jij ook knutselen met kerst? Shop je benodigdheden eenvoudig online bij Marjo Speelgoed. Fijne kerstdagen!

Lekker knutselen met Kerst? Maak gebruik van onze knutsel pakketten met een leuke korting!
Knutselpakket - Versier je Kersttafel
Knutselpakket - Versier je Kerstboom

  Kerst knutselspullen voor ieder kind

  Wat is er nu leuker dan het maken van jullie eigen kerstversieringen? Maak bijvoorbeeld jullie eigen houten kerstbal. Wij hebben drie verschillende motieven: de bal, de boom en de klok. Je kindje kan de kerstballen decoreren met stiften, stickers of ander knutselmateriaal. Zijn ze klaar? Hang de kerstboom vol met jullie eigen prachtige versieringen!

  Je kunt de kerstboom ook opvrolijken met deze kerstvormen van papier-maché. Kies uit maar liefst zes verschillende vormen. Ook deze kersthanger van hout is een gezellige toevoeging aan de boom. Kleur de Kerstman, de sneeuwpop en de kerstboom in en geef ze een mooi plekje in de boom. Je kleintje kan zijn of haar creativiteit ook de vrije loop laten met deze houten kerstlichtjes. Zijn de lichtjes helemaal klaar? Steek ze aan en maak de woonkamer nog gezelliger!

  Alles voor de mooiste kerstkaarten

  Wil jouw kindje een mooie, zelfgemaakte kerstkaart naar zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes sturen? Geef je kleine knutselaar deze glittersterretjes cadeau en maak de kaart samen nóg feestelijker!

  Of wat dacht je van deze leuke plakfiguren? Gebruik ze om kerstkaarten te versieren of om er andere mooie, feestelijke creaties mee te maken. We weten zeker dat je kleintje weer een prachtig kunstwerk tevoorschijn tovert!

  Knutselen met kerst doe je met Marjo Speelgoed

  Heb je nog knutselspullen nodig voor de feestdagen? Je weet waar je moet zijn. Wat je ook nodig hebt, Marjo heeft het in huis. Bestel je feestspullen vóór 13:00 uur, dan heb je ze morgen al in huis!