Speelgoed muziekinstrumenten Together In Tune

Op zoek naar toffe speelgoed muziekinstrumenten? Met de Together in Tune collectie ben je in één keer klaar. Deze set bestaat namelijk uit maar liefst drie muziekinstrumenten: een speelgoedpiano, gitaar en drums. En dit zijn niet zomaar instrumenten, ze zijn magisch!

De speelgoed muziekinstrumenten beschikken namelijk over Magic Touch technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat er bij de lichtste aanraking al muziektonen worden geproduceerd. De klanken harmoniseren automatisch, zodat papa en mama net zoveel kunnen genieten van de muziek als de kindjes. Daarnaast zijn alle instrumenten eenvoudig met elkaar te koppelen, waardoor kindjes samen met hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen jammen. Dat is pas leuk spelen! Meer ontdekken over deze nieuwe instrumenten? Lees dan verder!

Together in Tune piano

Together in Tune Piano

Het eerste muziekinstrument uit de set is de Together in Tune Piano . De speelgoedpiano van Together in Tune heeft geen échte toetsen. De toetsen zijn vlak en geverfd in mooie kleuren. Maar dat is niet alles, de magie begint hier pas. De vlakke toetsen beschikken namelijk over Magic Touch technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat er slechts lichte aanrakingen nodig zijn om muziek te creëren. Dit maakt dat de piano al geschikt is voor kindjes vanaf 6 maanden.

Together in Tune guitar

Together in Tune Guitar

De speelgoedgitaar beschikt over dezelfde technologie als de piano. De gitaar heeft geen snaren, maar vlakke toetsen met Magic Touch. Wanneer kinderen erop spelen, maakt het speelgoed instrument échte gitaargeluiden en mooie lichteffecten. Elk kindje verandert in een rockstar met één lichte aanraking!

Together in Tune drums

Together in Tune Drums

De pads van de speelgoeddrums zijn ook magisch. Wanneer kinderen de kleurrijke pads aanraken, tovert dit speelgoedinstrument het om in échte drumgeluiden. Terwijl kinderen erop los trommelen, zijn ze lekker aan experimenteren met ritmes en nieuwe geluiden aan het ontdekken. Zo ontwikkelen kinderen spelenderwijs hun muzikale kant.

Goed voor de ontwikkeling

De speelgoed muziekinstrumenten van Together in Tune bevorderen de ontwikkeling van jonge kinderen. Wanneer ze op de instrumenten spelen, oefenen ze hun hand-oog coördinatie en ontdekken ze hun creativiteit.

De muziekinstrumenten-set beschikt over de mogelijkheid om de drie instrumenten met elkaar te verbinden, waardoor kindjes ook samen muziek kunnen maken. Dit stimuleert en leert kinderen om samen te werken. Samen spelen, is samen delen!

Tonen ontdekken met 4 muziek Modi

De piano, gitaar en drums beschikken allemaal over 4 muziekmodi. Elke modus creëert eigen, unieke klanken en heeft verschillende mogelijkheden.

Discover Mode

De naam zegt het al: in de Discover Mode ontdekken kinderen hun eigen klanken. De instrumenten creëren échte muziekgeluiden en elke aanraking produceert een unieke toon. In deze modus maken kinderen eigen liedjes of jammen ze er gewoon vrolijk op los.

Perform Mode

Camera ready? Mic on? Kinderen veranderen in een heus bandlid met de Performer Mode. Ze kiezen hun favoriete liedje van de muziekkaarten en dansen erop los, terwijl ze hun eigen tonen in de mix gooien.

Playful Mode

Op de kleurrijke toetsen staan diertjes afgebeeld, maar laat je niet misleiden. Elke toon is een verrassing in de Playful Mode. Krijg je kikkergekwaak of een grappig geluidje te horen? Zijn de kinderen in een vrolijke bui? Dan is deze modus een goede keuze!

Band mode

Is het tijd voor een gezellige muziekmiddag? Zet de speelgoed muziekinstrumenten dan in Band Mode. In deze modus verbinden de instrumenten met elkaar en worden de klanken automatisch samengevoegd tot één geheel. Kinderen spelen altijd in harmonie, terwijl ze samen nieuwe noten ontdekken.

Speelgoed muziekinstrumenten eenvoudig verbinden

Hoe verbind je de speelgoed muziekinstrumenten? In ieder geval zonder snoertjes en draadjes waar kindjes over kunnen struikelen, want veiligheid staat voorop. De Together in Tune muziekinstrumenten zijn gemakkelijk te koppelen via een draadloze verbinding. Zet de instrumenten in band mode, klik op de ‘connect’-knop en jammen maar!

Zijn de kinderen klaar met spelen? De instrumenten hebben allemaal vlakke toetsen, dus schoonmaken is zo gepiept. En dankzij het houten materiaal en vlakke design gaan de instrumenten jaren mee.

Speelgoed instrumenten kopen? Bestel eenvoudig online

Wil je de speelgoed muziekinstrumenten-set bestellen? Dit kan eenvoudig online via onze webshop. De instrumenten kunnen los aangeschaft worden of in één bestelling. Dan is de set direct compleet! Wil je de instrumenten morgen al hebben? Bestel dan vóór 13.00 uur, dan doen wij ze vandaag nog op de post.