Klantenservice

Heb je een vraag of opmerking? Onze klantenservice zit op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur voor je klaar om jouw telefoon of mail te beantwoorden. Bel ons via +31 (0)73 - 599 4917 of mail ons via info@marjospeelgoed.nl

Hieronder vind je alvast de antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan twijfel dan niet contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder!

Catalogus aanvragen

Wil je onze catalogus thuis of op het werk ontvangen? Stuur ons een mail met je naam en de adresgegevens en we sturen er zo snel mogelijk een naar je op.
Onze catalogus komt ieder jaar na de zomervakantie uit. Het kan voorkomen dat onze catalogi op zijn wanneer je er een aanvraagt. In dat geval vragen we je of we jouw gegevens mogen bewaren zodat we na de zomer onze nieuwste catalogus op kunnen sturen.

 

Bestellen
Kan ik particulier bestellen?
Als particulier kun je bij Marjo Speelgoed veilig een bestelling plaatsen. Wanneer jij je registreert wordt je gevraagd of je voor een instelling wilt bestellen of particulier. Wanneer jij je niet eerst registreert kun je ook gewoon een bestelling plaatsen. Het registreren gebeurt dan tijdens het bestelproces.
Kan ik iets aan mijn bestelling toevoegen?
Zolang je bestelling nog niet verzonden is kan er iets worden toegevoegd. Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.
Moet ik voor een minimumbedrag bestellen?
Je kunt voor ieder bedrag een bestelling plaatsen. Houdt er wel rekening mee dat je eventueel verzendkosten moet betalen.
Bekijk alle vragen
Bezorgen
Wat is de levertijd?
Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan ontvang je jouw bestelling de volgende dag, ook op zaterdag. Bestel je tussen vrijdag 13:00 uur en maandag 13:00 uur dan ontvang je jouw bestelling op dinsdag. Bestel je voor een school of opvang dan bezorgen we niet op zaterdag. Een klein aantal artikelen heeft een andere levertijd, wanneer dit het geval is staat dat duidelijk bij het artikel vermeld.
Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten bedragen € 5,99. Naar België bedragen de verzendkosten € 7,99. We hebben een groot aantal artikelen waar we geen verzendkosten bij in rekening brengen, dit staat bij deze artikelen aangegeven. Vanaf € 99,- rekenen we sowieso geen verzendkosten.
Kan ik mijn bestelling afhalen?
Je kunt jouw bestelling op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur bij ons afhalen.
Bekijk alle vragen
Betalen
Hoe kan ik betalen?
Je kunt bij ons betalen via iDEAL, Bancontact/ MisterCash, MasterCard, VISA, PayPal, Apple Pay of Riverty. Scholen en kinderopvang kunnen daarnaast ook op factuur bij ons bestellen.
Wat is het IBAN rekeningnummer?
Het IBAN rekeningnummer van Marjo Speelgoed is NL25 RABO 0326 0484 21. De BIC-code of het Swift-nummer is RABONL2U
Ik heb geen factuur ontvangen, wat nu?
De factuur versturen we altijd per mail. Neem contact met ons op wanneer je geen factuur hebt ontvangen. Wij helpen je graag verder.
Bekijk alle vragen
Mijn Account
Wat zijn de voordelen van een account?
Wanneer je een account bij ons hebt staan bij jouw bestelling jouw gegevens al voor je ingevuld. Je kunt deze gegevens ook wijzigen mocht dit nodig zijn. Ook kun je jouw voorgaande bestellingen inzien en direct nogmaals bestellen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om artikelen die je wilt onthouden of wilt delen met vrienden of collega's als favoriet te markeren. Al jouw favoriete artikelen staan netjes verzamelt op jouw eigen account pagina. Wij blijven continu in ontwikkeling en de mogelijkheden voor jouw account blijven we uitbreiden.
Ik ben mijn wachtwoord vergeten.
Rechts bovenaan iedere pagina vind je Inloggen. Via deze link kun je inloggen maar ook een nieuw wachtwoord aanvragen wanneer je deze vergeten bent.
Ik wil mij aan-/ afmelden voor de nieuwsbrief.
Wanneer je bent ingelogd kun je eenvoudig jouw voorkeur voor de nieuwsbrief aangeven. Wanneer je nog geen account hebt en deze (nog) niet wilt aanmaken kun je onderaan iedere pagina je inschrijven voor onze nieuwsbrief. We gebruiken je gegevens dan enkel voor de nieuwsbrief. Bij iedere nieuwsbrief die je van ons ontvangt kun je jezelf onderaan de nieuwsbrief altijd afmelden.
Bekijk alle vragen
Garantie & Retourneren
Kan ik mijn bestelling retourneren?
Je kunt je bestelling, geheel of gedeeltelijk, zonder opgaaf van reden retourneren. Geef binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling aan ons door dat je jouw bestelling wilt retourneren. Na jouw melding dien je jouw bestelling binnen 14 dagen aan ons te retourneren. Neem in het geval van retourneren alstublieft eerst telefonisch contact met ons op. Een van onze medewerk(st)ers draagt zorg voor een correcte afhandeling van jouw retouropdracht.
Wat zijn de voorwaarden om te retourneren?
Voorwaarden voor retourneren zijn dat een artikel onbeschadigd, ongebruikt en indien mogelijk in de originele verpakking aan ons retour wordt gezonden. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de wijze waarop een artikel aan ons retour gestuurd wordt. Dit houdt in dat de keuze in transport je vrij staat maar ook dat een artikel goed verpakt verzonden dient te worden. Zodat een artikel niet door het retour sturen alsnog kan beschadigen. Wanneer vaststaat dat een retour gestuurd artikel door het niet goed verpakken ervan beschadigd is geraakt kan het betreffende bedrag, geheel of gedeeltelijk, niet worden uitgekeerd.
Wat zijn de kosten van retourneren?
Wij streven ernaar om onze artikelen voor zoveel mogelijk kinderen beschikbaar te maken en te houden. Dit proberen wij onder andere te bewerkstelligen door middel van een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Om de prijzen zo laag en transparant mogelijk te houden hebben wij ervoor gekozen de retourkosten, evenals de verzendkosten, niet in de artikelprijs te verwerken. Dit heeft tot gevolg dat de kosten voor het retourneren van een artikel voor jouw rekening zijn.
Bekijk alle vragen
Informatie & Voorwaarden
Wat zijn jullie leveringsvoorwaarden?
Bekijk hier onze leveringsvoorwaarden.
Wat zijn de algemene voorwaarden?
Bekijk hier onze algemene voorwaarden.
Wat zijn jullie contactgegevens?
Marjo Speelgoed Industrieweg 15 5324JX Ammerzoden Nederland 0031 (0)73 599 4917 info@marjospeelgoed.nl
Bekijk alle vragen