Garantie & Retourneren

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Je kunt je bestelling, geheel of gedeeltelijk, zonder opgaaf van reden retourneren. Geef binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling aan ons door dat je jouw bestelling wilt retourneren. Na jouw melding dien je jouw bestelling binnen 14 dagen aan ons te retourneren. Neem in het geval van retourneren alstublieft eerst telefonisch contact met ons op. Een van onze medewerk(st)ers draagt zorg voor een correcte afhandeling van jouw retouropdracht.
Wat zijn de voorwaarden om te retourneren?
Voorwaarden voor retourneren zijn dat een artikel onbeschadigd, ongebruikt en indien mogelijk in de originele verpakking aan ons retour wordt gezonden. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de wijze waarop een artikel aan ons retour gestuurd wordt. Dit houdt in dat de keuze in transport je vrij staat maar ook dat een artikel goed verpakt verzonden dient te worden. Zodat een artikel niet door het retour sturen alsnog kan beschadigen. Wanneer vaststaat dat een retour gestuurd artikel door het niet goed verpakken ervan beschadigd is geraakt kan het betreffende bedrag, geheel of gedeeltelijk, niet worden uitgekeerd.
Wat zijn de kosten van retourneren?
Wij streven ernaar om onze artikelen voor zoveel mogelijk kinderen beschikbaar te maken en te houden. Dit proberen wij onder andere te bewerkstelligen door middel van een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Om de prijzen zo laag en transparant mogelijk te houden hebben wij ervoor gekozen de retourkosten, evenals de verzendkosten, niet in de artikelprijs te verwerken. Dit heeft tot gevolg dat de kosten voor het retourneren van een artikel voor jouw rekening zijn.
Krijg ik automatisch mijn geld terug als ik iets retourneer?
Wanneer jouw retourzending bij ons is binnengekomen, gecontroleerd en goed bevonden wordt het bedrag direct op je rekening teruggestort.
Heb ik bij garantie op mijn artikelen?
Op alle artikelen geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden wij je graag zo snel mogelijk een passende oplossing. Neem hiervoor alstublieft zo snel mogelijk contact met ons op. Wij helpen je graag verder!
Ik heb mijn bestelling defect ontvangen, wat nu?
Zit er een defect artikel tussen je bestelling, neem dan alstublieft direct telefonisch contact met ons op. Wij zullen samen met jou zorgdragen voor een passende oplossing. Je hebt na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd om defecte artikelen aan ons te melden.
Er ontbreken artikelen in mijn bestelling, wat nu?
Bij de meeste bestellingen worden de ruimtes in het pakket opgevuld met kleinere artikelen uit de bestelling. Hierdoor kan het voorkomen dat dezelfde artikelen niet altijd bij elkaar verpakt zijn of bij een ander artikel van de bestelling verpakt zijn. Controleer daarom alstublieft nauwkeurig de gehele inhoud van jouw pakket en alle binnendoosjes. Alle artikelen worden per stuk verkocht maar het kan voorkomen dat artikelen met meerdere stuks verpakt zijn. Vaak wordt dan ten onrechte gedacht dat er artikelen manco zijn, controleer daarom alstublieft ook de verpakkingen nauwkeurig. Mocht het aantal dat op de ingesloten pakbon staat, ondanks bovenstaande aandachtspunten, niet overeenkomen met de werkelijke inhoud van jouw pakket, neem dan direct telefonisch contact met ons op via +31 (0)73-599 4917. Wij zullen het interne logistieke proces van je bestelling zorgvuldig controleren op eventuele fouten. Wanneer het inderdaad zo blijkt te zijn dat je te weinig hebt ontvangen dan sturen wij uiteraard de missende artikelen zo snel mogelijk naar je op. Je hebt na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd om manco artikelen aan ons te melden.