Betalen

Hoe kan ik betalen?
Je kunt bij ons betalen via iDEAL, Bancontact/ MisterCash, MasterCard, VISA, PayPal, Apple Pay of Riverty. Scholen en kinderopvang kunnen daarnaast ook op factuur bij ons bestellen.
Wat is het IBAN rekeningnummer?
Het IBAN rekeningnummer van Marjo Speelgoed is NL25 RABO 0326 0484 21. De BIC-code of het Swift-nummer is RABONL2U
Ik heb geen factuur ontvangen, wat nu?
De factuur versturen we altijd per mail. Neem contact met ons op wanneer je geen factuur hebt ontvangen. Wij helpen je graag verder.
Ik heb een factuur ontvangen zonder bedragen.
Bij je bestelling ontvang je een pakbon. Hierop staan geen bedragen enkel de aantallen die door jou besteld zijn. De factuur ontvang je per mail van ons.
Wat is de betalingstermijn?
Wanneer je niet direct online betaald maar veilig achteraf betaald via AfterPay bedraagt de betalingstermijn 14 dagen. Voor scholen en kinderopvang die op factuur bestellen bedraagt de betalingstermijn ook 14 dagen.
Kan ik de gegevens op mijn factuur aanpassen?
Het is niet mogelijk om gegevens op een bestaande factuur aan te passen. Wel kun je jouw gegevens voor een volgende bestelling aanpassen.
Kan ik korting krijgen?
Marjo Speelgoed is van origine een leverancier aan basisscholen en kinderopvang. De afname en verkoopprijzen zijn daarom afgestemd op grote groepen kinderen. Dit is één van de redenen waarom we de prijzen relatief laag kunnen houden. Daar staat echter ook tegenover dat er geen ruimte over is voor korting.