Hoe plaats ik een bestelling?

Het bestellen via de webshop gaat als volgt in zijn werk;

• U plaatst de gewenste artikelen in uw winkelwagen door bij het betreffende artikel op het winkelwagen icoon te klikken of de knop "In winkelwagen". Vervolgens kunt u het aantal van het betreffende artikel desgewenst aanpassen.

• Wanneer u uw bestelling compleet heeft drukt u op de knop "Naar winkelwagen".

• U komt in uw winkelwagen waar u uw geselecteerde artikelen in een overzicht terug ziet. U heeft hier de mogelijkheid om desgewenst aantallen aan te passen of artikelen uit uw bestelling te verwijderen. Wanneer de inhoud van uw winkelwagen overeenkomt met uw wensen klikt u op de knop "Afrekenen".

• Op de volgende pagina wordt om uw gegevens gevraagd. Wanneer u al een Marjo Speelgoed account heeft kunt u op deze pagina direct inloggen zodat uw gegevens voor u worden ingevuld. Wanneer de gegevens correct zijn ingevuld klikt u op de knop "Betaalwijze kiezen".

• Op de betaalwijze pagina kunt u uw gewenste manier van betalen kiezen. Wanneer u uw betaalwijze heeft gekozen klikt u op de knop "Naar bevestigen".

• Op de bevestigen pagina krijgt u nogmaals een overzicht van uw bestelling te zien. Wanneer uw bestelling correct staat weergegeven en u akkoord gaat met de algemene voorwaarden kunt u uw bestelling plaatsen door op de knop "Bestelling plaatsen" te klikken.

• U wordt naar de door u gekozen wijze van betalen doorgestuurd. Wanneer uw betaling succesvol is afgerond krijgt u de melding "Hartelijk dank, uw bestelling is ontvangen!".

• Tot slot wordt er op het moment dat u de melding krijgt dat uw bestelling is ontvangen een bevestiging van uw bestelling naar het door u opgegeven e-mailadres gestuurd.