35 Jaar Marjo speelgoed: Een reis van passie naar prestatie

Wie had gedacht dat wat begon als een bescheiden onderneming in een Lelystadse garage, zou uitbloeien tot een gerenommeerde speelgoedzaak die nu al 35 jaar bestaat? In 1988 zette wij onze eerste stappen in deze jarenlange reis. Geïnspireerd door vader's im- en export speelgoedbedrijf, werd het tijd voor Marjo Speelgoed.

Educatief speelgoed voor iedereen

Eén van onze belangrijkste doelstellingen is om educatief speelgoed voor zo veel mogelijk kinderen beschikbaar te maken. Dankzij concurrerende prijzen kunnen we garanderen dat ieder kind kan genieten van leuk en leerzaam speelgoed. Er is voor ieder kind wat wils, ongeacht het budget!

Feestelijke kortingen: ons cadeau voor jou

Om ons 35-jarig bestaan te vieren, hebben we een speciale traktatie. Voor aankopen vanaf €150 geniet je tot 1 oktober van een forse 10% korting op ons hele assortiment. Maar dat is nog niet alles; we hebben een speciale pagina gecreëerd waar geselecteerde items tot wel 35% korting krijgen, zonder minimum aankoopbedrag! Vanaf 1 oktober tot 15 oktober blijft de feestvreugde voortduren met een korting van 5%, ook weer voor aankopen vanaf €150.

Dit jubileum is meer dan een getal; het is het gevolg van hard werken, toewijding en de prachtige relaties die we hebben opgebouwd met jou, onze klant. Dank je wel voor 35 ongelooflijke jaren. Op naar de volgende 35!

Familie en persoonlijk contact

Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Met meer dan 30 jaar ervaring kun je altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies, of het nu gaat om speelgoed voor opvang, onderwijs of gewoon voor thuis.

Dus of je nu op zoek bent naar een perfect verjaardagscadeau, Sinterklaascadeau, knutselspulletjes, leerzame puzzels of actief buitenspeelgoed, Marjo Speelgoed is jouw one-stop-shop voor al je speelgoedwensen!

Voorwaarden jubileumactie

● Tot 1 oktober 10% korting
● Tot 15 oktober 5% korting
● De korting staat automatisch in je winkelwagen vanaf € 150,- incl. BTW
● Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
● Niet geldig in combinatie met boekjes