Foam blokken speelgoed voor een boel plezier

Spelen is nog veel leuker met foam blokken speelgoed! Bouwstenen, speelkussens en zitjes: je kunt het zo gek niet bedenken of Marjo heeft het. Met deze zachte blokken kunnen kinderen veilig klimmen en klauteren. Dit kindvriendelijke speelgoed is ideaal voor elk kinderdagverblijf. Dankzij de losse foam blokken kun je zelf een prachtig speelparadijs creëren, helemaal naar jouw wens. Lees verder en ontdek het grote assortiment foam blokken speelgoed van Marjo.

Ballenbak ballen in alle kleuren van de regenboog

Wie heeft vroeger nu niet ‘gezwommen’ in een bak vol kleurrijke plastic ballen? Ballenbakken zijn er in allerlei soorten en maten. Van een tot een ! Komt de bak in een hoek te staan? Dan is de precies wat je nodig hebt. Zo benut je de ruimte optimaal. Bovendien is deze verkrijgbaar in maar liefst dertien verschillende kleuren. Rood, blauw, geel, groen, paars, grijs of zelfs roze: er is voor ieder wat wils.

Heb je wat meer ruimte tot je beschikking? Dan kies je natuurlijk voor deze , de droom van ieder kind. Er zit ook een soft foam glijbaan aan vast, zodat de kids al glijdend uit de ballenbak kunnen komen. Handig toch?

Natuurlijk moet de ballenbak nog wel gevuld worden met plastic ballen. Kies bijvoorbeeld voor de gele, groene of rode ballenbak ballen. Kun je niet kiezen? Geen probleem. Deze kleurenmix heeft alle kleuren van de regenboog!

Toffe foam zitjes in allerlei vormen

Maak de inrichting van het kinderdagverblijf helemaal af met één van onze vrolijke, kindvriendelijke foam zitjes. Stilzitten was nog nooit zo leuk en comfortabel dankzij het zachte foam blokken speelgoed.

We hebben een groot aantal zitjes in ons assortiment. Neem bijvoorbeeld deze foam schommelstoel auto . Hiermee kunnen de kinderen lekker heen en weer schommelen op de rode auto. Kies je liever voor een ander vervoersmiddel? Dan vallen de rode en de vast goed in de smaak. Stilzitten is absoluut geen probleem meer met deze leuke zitjes. Onze -, - en ambulancezitjes zijn al helemaal onweerstaanbaar voor kinderen. TATU TATU, zitten was nog nooit zo avontuurlijk!

Marjo Speelgoed heeft ook diverse zitjes in de vorm van een dier, zoals de , de en het . Deze veilige en stabiele zitjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit foam, zodat ze lang meegaan. Ze moeten natuurlijk wel bestand zijn tegen de klim- en klauterpartijen van de kids.

Bouw een speelparadijs met ons foam blokken speelgoed

Stimuleer de motorische vaardigheden van de kids met ons foam blokken speelgoed. Met de handige losse foam blokken van Marjo speelgoed kun je je eigen klim- en klauterparadijs maken. Kies bijvoorbeeld voor een , een en een . Houd de balken bij elkaar met de . Maak de creatie af met één van onze foam trappen, zoals de . Alle onderdelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat je het speelparadijs helemaal naar wens kunt maken.

Wil je het klim- en klauterparadijs nóg leuker maken? Voeg dan deze toe. Zo kunnen de kinderen spelen en leren tegelijk! De kubussen worden geleverd in een handige tas, zodat je ze gemakkelijk weer kunt opbergen. Het enige wat nu nog mist is een mooi . En voilà, de speelhoek is klaar!

Bestel je favoriete producten online bij Marjo Speelgoed

Geef het kinderdagverblijf een make-over met het foam blokken speelgoed van Marjo. Heb je een keuze kunnen maken? Plaats de producten in je winkelwagentje en reken af. Voor je het weet, heb je het speelgoed binnen. We wensen de kinderen alvast veel speelplezier!