Leuke én leerzame schoolpuzzels voor ieder klaslokaal

Een klaslokaal is natuurlijk niet compleet zonder leerzame schoolpuzzels. Puzzelen is niet alleen superleuk, maar traint tegelijkertijd ook de cognitieve vaardigheden van de kids. Ideaal educatief speelgoed dus! Geef de klas een nieuwe mentale uitdaging en een hoop plezier met één van de schoolpuzzels van Marjo Speelgoed.

Vrolijke kinderpuzzels voor echte dierenliefhebbers

De puzzels van Marjo brengen vast en zeker een grote glimlach op het gezicht van de leerlingen. Neem bijvoorbeeld deze kleurrijke boerderijpuzzel met geluid . Je lost hem op door de boerderijdierenstukken te sorteren op kleur, vorm en geluid. Luister ondertussen naar de schattige boerenerfgeluiden. Wanneer je een stuk op de goede positie op het bord plaatst, maakt het een bijpassend boerenerfgeluid. Kunnen de kids de namen van de verschillende karakters opnoemen?

Voor de dierenliefhebbers heeft Marjo Speelgoed ook de houten vloerpuzzel paardenstal . Deze kwalitatieve puzzel is geschikt voor kleine puzzelaars vanaf 3 jaar. Is de puzzel af? Kijk wat je allemaal ziet op de afbeelding. Er valt genoeg te ontdekken! Heb jij de kat op het dak bijvoorbeeld al gezien?

Ook de combipuzzel dierenrijk is een perfecte aanvulling voor ieder klaslokaal. Hoeveel nieuwe diersoorten kunnen de leerlingen creëren? Combineer bijvoorbeeld de eend, krokodil en luipaard en voilà: je hebt een ee-kro-paard! Je kunt de acht dieren natuurlijk ook maken zoals ze horen te zijn.

Maak het klaslokaal compleet met houten schoolpuzzels

De houten schoolpuzzels van Marjo Speelgoed zijn altijd een goede keuze. Deze stevige, kwalitatieve spellen gaan jarenlang mee, zodat de kids er nog lang van kunnen genieten. Wij houden van duurzaamheid. Jij toch ook?

Kies bijvoorbeeld voor de knoppuzzel jungle . Je lost deze schattige puzzel op door de dieren in de correcte gaten te plaatsen. Vraag de kleine puzzelaar ook of hij of zij de namen van de dieren weet op te noemen, zoals de zebra, giraf, olifant of krokodil. Met deze knoppuzzel leren de leerlingen alles over jungledieren en hun natuurlijke leefomgeving. Gemaakt van hoogwaardig, duurzaam hout, is deze puzzel nog jarenlang een leerzame toevoeging aan het klaslokaal!

Op zoek naar een klassieke, grappige puzzel? Say no more! De bewegende puzzel voertuigen is precies wat je zoekt. Deze voertuigenpuzzel heeft een extra twist: de bovenste stukjes van de voertuigen kunnen ronddraaien. Draai de wieken van de helikopter, de motor van de boot en de wielen van de auto. Puzzelen was nog nooit zo leuk! Met grote puzzelstukken en duidelijke, felle tekeningen is deze voertuigenpuzzel al geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

Voertuigenpuzzels, knoppuzzels en nog veel meer!

Stoere brandweerauto’s en politieauto’s en razendsnelle ambulances: wie houdt er nu niet van? De knoppuzzel voertuigen heeft het allemaal! Het is de droom van elke voertuigenliefhebber: een puzzel met allerlei mooie voertuigen erop. Het oppakken en neerleggen van de puzzelstukken helpt met de ontwikkeling van de vastpakvaardigheid van de vingers van de kleine puzzelaar. Kinderen vanaf 24 maanden kunnen al met deze voertuigenpuzzel aan de slag.

Over spelen en leren tegelijk gesproken: met de houten alfabetpuzzel leren de kids gelijk het alfabet! Met de robuuste letter oefenen ze het alfabet op een leuke, speelse manier. Bovendien stimuleert de alfabetpuzzel het kritisch denkvermogen, de oog-handcoördinatie, kleurherkenning én de behendigheid van het kind. Wat train je eigenlijk niet met deze veelzijdige puzzel?

Ook de knoppuzzel huisdieren valt gegarandeerd bij kleine puzzelaars in de smaak. Met de handige knoppen pakken kleine kinderhandjes de puzzelstukken gemakkelijk op. Pak de lieve diertjes bij hun stevige, ronde neuzen en plaats ze in het juiste vakje. Zitten alle dieren op de juiste plek? Vraag hem of haar dan om de namen van de dieren op te noemen. Weten jullie alle namen uit het hoofd?

Bestel eenvoudig bij online speelgoedwinkel Marjo Speelgoed

Wil je het klaslokaal aanvullen met vrolijke, leerzame schoolpuzzels? Stimuleer de mentale vaardigheden van de leerlingen en kies uit één van de houten puzzels van Marjo Speelgoed. Veel puzzelplezier!