Educatief bouwspeelgoed voor ieder kind

Kinderen maken de mooiste bouwwerken met hun rijke fantasie. Om ze een handje te helpen, heeft Marjo een groot aanbod educatief bouwspeelgoed in allerlei soorten en maten. Van heuse knikkerbanen tot kleurrijke speelblokken: met het juiste speelgoed beleven de kinderen nóg meer plezier!

Razendsnelle houten knikkerbanen

Wie heeft er vroeger nu niet met knikkerbanen gespeeld? Weet jij nog hoe die van jou eruitzag? De knikkerbanen van Marjo zijn gemaakt van duurzaam hout, wat zorgt voor een kwalitatieve uitstraling en een warm en vriendelijk karakter. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat de baan na een valpartij al stukgaat. De keuze voor kwaliteit is altijd de juiste keuze.

Neem bijvoorbeeld de vliegensvlugge Quadrilla knikkerbaan cliffhanger . Ziet deze er niet tof uit? Als je goed kijkt, zie je dat de baan wel drie goten heeft! Hierdoor racen de knikkers rond de buitenkant van de blokken op hun weg naar de finish. Zo verleng je de looptijd van de knikkers en kan je kindje nog langer genieten van de knikkers die naar beneden razen.

De Quadrilla knikkerbaan race to the finish is nog zo’n supersnelle knikkerbaan. De knikkers rollen zo snel over de baan dat je ze bijna niet kunt zien! Let goed op, want voor je het weet zijn ze alweer beneden. Laat twee knikkers tegelijk van de baan rollen en kijk toe hoe ze via verschillende banen naar beneden racen. Welke knikker zal als eerst de finish bereiken?

Om het knikkeravontuur nóg leuker te maken, heeft Marjo ook diverse knikkeraccessoires. Hiermee maak je de houten knikkerbaan nog cooler. Geef de baan bijvoorbeeld een upgrade met de rode dubbelzijdige spiraal of met de handige regelblokken . Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat!

Speelblokken en ander educatief bouwspeelgoed

Natuurlijk mogen speelblokken niet ontbreken in de categorie educatief bouwspeelgoed. De speelblokken fundamentals zijn niet zomaar blokken. De set bestaat uit vier blokken, welke ieder een eigen functie hebben. Zo helpt het groene blokje bij het ontwikkelen van de tastzin en het gele blokje bij de ontwikkeling van de fijne motoriek. Dit houten bouwspeelgoed is gemaakt van beukenhout en is geschikt voor kleine bouwers vanaf 3 maanden.

Met de Blokkenset curious creator wordt jouw kindje pas een echte architect! De set stimuleert de fijne motoriek en daagt je kindje uit om de mooiste creaties te bouwen. Blokken en gadgets sorteren, een wolkenkrabber bouwen of je eigen racewagen maken: met deze seelgoedblokken kan je kindje zich eindeloos vermaken.

Wil je je kindje leren balanceren en sorteren? Met de Grippies waves krijgt je kleintje deze vaardigheden binnen no time onder de knie. De golfvorm en kleurrijke vloeistof maken deze unieke speelblokken extra bijzonder. Dankzij de zachte grip kunnen kinderen dit veilige magnetische speelgoed gemakkelijk vasthouden. De speelblokken worden geleverd in een handige opbergton, waardoor je het net zo makkelijk weer opbergt!

Ook de Grippies shakers horen vast en zeker thuis in de categorie educatief bouwspeelgoed. Lukt het jou om de staafjes met de ballen te verbinden? De geluiden en de beweging in de staafjes maken dit speelgoed extra uitdagend. Verras je kindje met de Grippies shakers en stimuleer de geluidsherkenning, het ruimtelijk inzicht en de motorieke vaardigheden van je kleine bouwer.

Het leukste bouwspeelgoed bestel je eenvoudig online

Op zoek naar educatief bouwspeelgoed? Neem eens een kijkje in het assortiment van Marjo Speelgoed. Heb je het juiste speelgoed gevonden, bestel het dan snel en eenvoudig in onze webshop. Wanneer je de bestelling vóór 16:00 uur plaatst, heb je het morgen al in huis. Veel bouwplezier!