Voordelige kindercadeautjes voor ieder feest!

Blaast je zoontje weer een extra kaarsje uit? Of heeft je dochtertje net haar zwemdiploma behaald? Dan wil je hen natuurlijk verrassen met een leuk cadeautje. Als ouder val je van het ene in het andere feest, van verjaardagen en partijtjes tot Sinterklaas en Kerst. Dat kan aardig in de papieren lopen! Een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding zorgt ervoor dat Marjo Speelgoed voor ieder budget een prachtig cadeau heeft. Heb je wat cadeau-inspiratie nodig voor het volgende feest? Lees snel verder en ontdek onze voordelige kindercadeautjes!

Leuke, originele uitdeelcadeautjes

Er is er één jarig hoera, hoera! Wat gaat het toch snel. Voordat je het weet, is je kleine lieverd weer een jaartje ouder. Vol trots mag je kindje weer een mooie traktatie uitdelen in de klas. Wat gaan jullie dit jaar trakteren? Marjo heeft veel voordelige traktatie cadeautjes en andere leuke uitdeelcadeautjes voor partijen en feestjes. Denk bijvoorbeeld aan schattige, kleurrijke bellenblaas eenhoorns of de funny tennis speelset . Hoe vaak lukt het jullie om het balletje te slaan?

Het is altijd lastig om een origineel cadeau te bedenken voor traktaties of partijtjes. Mogen wij je een tip geven? Spelletjes doen het altijd goed bij de kids. Wie houdt er nu niet van een beetje competitie? Neem bijvoorbeeld deze vier doolhof kubussen . Deel de gekleurde kubussen uit en ontdek wie het als eerst lukt om het kogeltje door het doolhof te loodsen en in het gaatje te krijgen. Klaar voor de start? Af!

Goedkope schoencadeautjes voor alle brave kinderen

Ieder jaar zet de Goedheiligman weer voet aan wal in Nederland. De weken daarna heeft hij weer de grote taak om alle kindjes te voorzien van een leuk cadeau, omdat ze zich weer zo goed gedragen hebben afgelopen jaar. Gelukkig krijgt de Sint hulp van alle Hulpsinterklazen in Nederland en wij helpen ze graag een handje! Daarom heeft Marjo Speelgoed een groot assortiment voordelige kindercadeautjes , zodat elk schoentje gevuld kan worden.

Voor ieder budget hebben wij leuke schoencadeautjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere , waarmee je je eigen dino in elkaar zet? Schuif de houten onderdelen in elkaar en breng de dino tot leven. Geef hem daarna nog een mooi kleurtje met de verf die meegeleverd wordt. Of maak je eigen armbandje met deze prachtige armbandenset . Hiermee kan je kindje de volgende dag vol trots zijn of haar zelfgemaakte armband laten zien op school.

Nog een tip: het groot Sint speelboek . Dit boek bevat kleurplaten, spelletjes en leuke versjes. Hiermee raakt je kleine voorlopig niet uitgespeeld! Ook voor speciaal Sinterklaas inpakpapier en stickers kunnen de Hulpsinterklazen bij Marjo Speelgoed terecht. We hebben alles in huis voor een geslaagd Sinterklaasfeest.

Win alle races met onze supersnelle speelgoedauto’s

Speelgoedautootjes mogen natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment. Voor elke jonge coureur hebben wij het juiste voertuig. Wil je kleintje echte boeven vangen? Arresteer ze en haal ze op met de politiebus . Zet ze snel achter slot en grendel, zodat ze niet ontsnappen! Of wil je kindje later misschien wel brandweerman of -vrouw worden? Met deze brandweerauto kunnen ze alvast oefenen. Er zitten zelfs coole lichts- en geluidseffecten bij.

Is jouw kleine snelheidsduivel dol op Formule 1? Dan zit je met deze altijd goed. Kies een kleur en daag vriendjes en vriendinnetjes uit voor een race. Wie gaat er als eerst over de finish?

Spellen, sieraden, poppen en nog veel meer

Ieder kind is anders. De één houdt van knutselen en de ander raakt niet uitgespeeld met poppen. Daarom heeft Marjo Speelgoed een uitgebreid assortiment. Heb je nog inspiratie nodig voor een traktatie, partijtje of ander feest? Kijk eens rustig rond in onze collectie voordelige kindercadeautjes. Wij weten zeker dat er wat voor je bij zit.

Goedkoop speelgoed online bestellen

Kwalitatief speelgoed voor een klein prijsje: met de voordelige kindercadeautjes van Marjo Speelgoed vind je voor elk budget een geschikt cadeau.

Ben je een beetje aan de late kant met het cadeau? Geen probleem! Shop het eenvoudig online. Wanneer je vóór 13:00 uur besteld, ligt het cadeau al de volgende dag bij jou op de deurmat. Handig toch? Zo weet je zeker dat je niet met lege handen komt te staan. Bekijk de voordelige speelgoed cadeaus uit ons assortiment en vind het perfecte cadeau voor de feestneus!