Home

Vrolijk schoolmeubilair voor basisschool, kinderopvang en meer!

Geplaatst op woensdag 2 september 2020

Het juiste meubilair maakt een ruimte helemaal af. Marjo Speelgoed heeft een aparte categorie voor schoolmeubilair voor basisscholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en meer. Zo zie je in één oogopslag welk meubilair je nog nodig hebt. Met onze producten spelen we in op de veranderende behoeften van leerlingen en leerkrachten. Benieuwd naar ons meubilair? Maak kennis met ons assortiment!

Kinderdagverblijf inrichting

Wij vinden het belangrijk dat de ruimte in een peuterspeelzaal of kinderdagopvang optimaal benut wordt. Neem bijvoorbeeld deze handige verschoon unit. Dit is een verschoonmeubel én opbergkast ineen! Ideaal toch? In de kast kun je negen opbergbakken kwijt. Extra opbergruimte komt altijd goed van pas.

Neem gelijk een kijkje bij de Gratnells opbergboxen. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Kies bijvoorbeeld voor een rode, blauwe, paarse of gele opbergbox en voeg wat kleur toe aan de ruimte.

Ook deze verschoon unit met een deur aan de linkerkant is multifunctioneel. Je kunt de kinderen er niet alleen op verschonen, maar ook spullen in opbergen. Deze stevige unit is gemaakt van multiplex. Hierdoor is het verschoonmeubel zeer sterk, duurzaam en beter bestand tegen vochtigheid. En niet te vergeten, multiplex is één van de meest milieuvriendelijke materialen.

Om de belasting op je rug te verminderen, is deze verschoon unit voorzien van een trap. Zo kan de kleine zelf omhoog klauteren via de trap aan de rechterkant. Is het voor de indeling van de ruimte niet handig als de trap rechts zit? Kies dan voor de verschoon unit met de trap aan de linkerkant.

Schoolmeubilair tafels

Schoolmeubilair voor basisscholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen is natuurlijk niet compleet zonder mooie tafels. Waar moeten de kinderen anders aan werken en knutselen?

Marjo heeft voor elke ruimte de juiste tafels. Rond, rechthoekig, vierkant: het vrolijke meubilair maakt het interieur compleet. De tafels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals rood, blauw en groen. Maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een tafel met alleen een blauwe rand. Wil je de tafels hoger maken? Met deze handige tafelpoot verhoging set pas je de hoogte eenvoudig aan.

Kleurrijke, comfortabele stoelen

Natuurlijk heeft Marjo Speelgoed ook mooie stoelen die perfect matchen bij de kleurrijke tafels. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze rode stapelbare stoel? Zoals de naam al verklapt, kun je deze handige stoelen eenvoudig op elkaar stapelen. De stoel is gemaakt van multiplex en metaal en heeft een zithoogte van 21 cm. Past de rode kleur niet helemaal in jullie interieur? Kies dan bijvoorbeeld voor de blauwe, gele of groene stoel. Zijn de kinderen wat ouder en ben je op zoek naar hogere stoelen? Geen probleem, kies dan voor een stoel met 35 cm of 38 cm zithoogte.

Welk schoolmeubilair voor basisscholen, peuterzalen, kinderdagverblijven en andere instellingen je ook kiest, je bent altijd verzekerd van hoge kwaliteit. Neem bijvoorbeeld deze stevige lichtblauwe beuken stoel. Deze stoel van beukenhout gaat gegarandeerd jarenlang mee. Hij moet immers wel tegen stootje kunnen. Ook deze beuken stoel is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Zo zit er altijd wat voor je bij.

Marjo Speelgoed: jouw schoolmeubilair leverancier

Of je nu op zoek bent naar meubilair voor scholen, (buitenschoolse) kinderopvangen of peuterspeelzalen, bij Marjo slaag je altijd. Neem rustig een kijkje in ons uitgebreide assortiment en vind het perfecte meubilair voor iedere ruimte. Veel shopplezier!

© Developed by CommerceLab