Maak de mooiste creaties met onze knutselspullen voor kinderen

Wat is er nu fijner dan gezellig een middagje knutselen met je kids? Iedere keer sta je weer versteld van hun fantasie. Knutselen is niet alleen heel leuk, maar ook goed voor de creatieve ontwikkeling van je kind. Maar dan heb je natuurlijk wel het juiste knutselmateriaal nodig! Marjo Speelgoed heeft een groot assortiment knutselspullen voor kinderen. Of je nu aan de slag wilt met verf, hout, wol, papier of textiel: bij ons kan iedereen zijn of haar eigen kunstwerk maken. Van jonge kinderen tot ervaren knutselouders, met Marjo Speelgoed wordt elke knutselmiddag een groot feest!

Voordelig knutselmateriaal voor elk kunstwerk

Iedere kunstenaar heeft goed materiaal nodig. Gelukkig heeft Marjo Speelgoed alles wat jouw knutselhart begeert. Met welk materiaal gaan jullie als eerst aan de slag? Wil je bijvoorbeeld knutselen met klei of met papier ? Maak samen met je kids een mooie lampion voor Sint Maarten of knutsel je eigen verjaardagskalender in elkaar. Hierop kunnen je kinderen mooi de verjaardagen van al hun vriendjes en vriendinnetjes schrijven. Handig hè?

Jullie kunnen er ook voor kiezen om mooie creaties te maken met textiel . Houd jouw kindje ervan om de lekkerste baksels te maken? Dan is dit kinderschort precies wat jouw kleine bakker nodig heeft. Met de textielverf en -stiften kan hij of zij het schort zelf versieren. Met een eigen, persoonlijk schort worden de baksels vast nóg lekkerder.

Wij hebben zelfs materiaal in huis om kunstwerken te maken van keramiek . Heeft jouw zoon of dochter moeite met sparen? Laat je kindje zijn of haar eigen spaarvarken versieren. Met een zelfgemaakt spaarvarken wordt het sparen ineens een stuk leuker!

Technisch knutselen met de hele familie

Experimenteren en toffe nieuwe dingen uitvinden: dat is technisch knutselen. Zo kunnen je kids hun eigen shampoo maken. Cool hè? De set bevat alles om shampoo te kunnen maken. Onder de douche gaan is ineens geen straf meer. Vind jij de tandpasta-smaak ook altijd zo vies? Maak dan samen je eigen tandpasta voor het hele gezin! Met deze set kun je voor wel 30 personen tandpasta maken.

Zijn jouw kids echte uitvinders? Dan vinden ze deze zonnecel vast reuze interessant. Leer je kids alles over het opwekken van stroom en laat ze de zonnepanelen bij jullie in de wijk zien.

Maak je eigen vader- en moederdagcadeau

Voor je het weet is het weer Vaderdag. Hoe leuk is het dan als de kinderen zelf een vaderdagscadeautje voor papa maken? Knutsel bijvoorbeeld zelf een in elkaar. Is papa een echte chef-kok? Laat je kinderen dan een keukenschort en koksmuts versieren. Met zo’n mooie outfit maakt hij vast nóg lekkerdere gerechten!

En nu spreken we even alle vaders aan, want ook de moeders moeten natuurlijk in het zonnetje gezet worden! Voor originele moederdagcadeautjes ben je bij ons aan het juiste adres. Maak bijvoorbeeld samen met je kinderen een fotolijst sleutelhanger en doe er een mooie of grappige foto van de kids in. Heeft mama veel sieraden? Laat de kinderen dit mooie houten sieradendoosje versieren! Dan kan ze al haar sieraden veilig opbergen in een gepersonaliseerde sieradendoos. Is mama niet zo van de sieraden? Knutsel dan deze mooie houten waaier in elkaar. Hiermee komt ze zonder zorgen de warme zomerdagen door. Je kleintje kan de waaier opleuken met stiften, verf of foam klei. Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat!

Alles voor een leuk, creatief kinderfeestje

Wat gaan jullie doen met het volgende kinderfeestje? Gaan jullie zwemmen, of naar de bioscoop? Ga gezellig met z’n allen knutselen! Marjo Speelgoed heeft meer dan genoeg knutselspullen voor kinderen voor een creatief kinderfeestje .

Kleien, wie houdt er niet van? Maak de mooiste kunstwerken met de creal funny kleivormen . Met een emmer vol met verschillende onderdelen maken de kids vast en zeker de mooiste fantasiefiguren. Of laat ze ieder hun eigen versieren. Welke kleuren kiezen jullie? Hang daarna het nestkastje op, doe er wat vogelvoer in en geniet van de mooie vogeltjes in de tuin.

Knutselspullen voor kinderen van alle leeftijden

Marjo Speelgoed heeft knutselmateriaal voor jong en oud. Het enige wat de kinderen nodig hebben, is een klein beetje fantasie. Wij weten zeker dat dat geen enkel probleem is.

Bekijk al onze knutselspullen voor kinderen en trakteer je kleintje op een creatief cadeau. Wij kunnen niet wachten om te zien wat voor mooie creaties de kleine kunstenaar maakt!